Speeddaten in Dudok

7 november 2017

Zo’n vijftig mensen met een onderwijsbevoegdheid waren op woensdag 27 september 2017 naar het Haagse café Dudok gekomen voor speeddates. Het Participatiefonds had alle leerkrachten die met een uitkering thuis zitten daarvoor uitgenodigd.

 

In korte interviews met bestuursvertegenwoordigers bespraken de aanwezigen uit de ‘stille reserve’ de mogelijkheid om weer terug te keren in het basisonderwijs. Ook de vervangingspool, Pool West, was aanwezig, en Klassewerk-projectleider John Swildens nam er een kijkje.
Het bleek nog niet gemakkelijk om ‘een match’ te maken met een van de vele vacatures die de besturen op dit moment in de aanbieding hebben. Maar meteen aan de slag hoeft natuurlijk ook niet: er zijn tal van mogelijkheden om weer te wennen, op te frissen, et cetera.
John Swildens: ‘Dat er zoveel belangstelling was voor de speeddates, was zonder meer hoopgevend. Nu aan de slag om de geschikte mensen op de goede plek aan de slag te krijgen!’
Ben je een potentiële herintreder, neem dan contact op met John Swildens via de mail of telefoon (06 86672569),

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.