Bureaus Haagse schoolbesturen werken steeds nauwer samen

20 december 2017

Klassewerk is een product van de samenwerking tussen alle besturen van scholen in Den Haag en de gemeente Den Haag. De ernst van de situatie in het funderend onderwijs zorgt ervoor dat de besturen en hun medewerkers elkaar steeds vaker opzoeken om samen problemen op te lossen en mogelijkheden te verkennen en uit te werken.

 

Een mooi voorbeeld daarvan vormde de organisatie van de informatieavond van 18 december. De P&O-afdelingen van de besturen maakten met elkaar de avond mogelijk en hun gestroomlijnde communicatie zorgde voor een onverwacht hoge opkomst. Dat smaakt naar meer!
Daarom onderzoeken de beleidsmedewerkers of er ook een gezamenlijke koers te varen is bij het voorbereiden van zijinstromers op hun studie en hun entree in de basisschool. Dat zou het ook voor zijinstromers makkelijker maken om zich goed te oriƫnteren op de studie en het werken in de schoolpraktijk. Als de plannen daarvoor verder uitgewerkt komen we hierop terug.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.