Herintreden: makkelijker dan je denkt

20 december 2017

We willen nog steeds graag in contact komen met bevoegde mensen die terug willen in het basisonderwijs. Volgens de statistieken moeten die potentiële herintreders er zijn, maar hoe komen we met hen in contact? Ben of ken je zo iemand, bel of mail ons dan!

 

Onder een herintreder verstaan we iemand die een pabodiploma heeft, maar niet (meer) werkzaam is in het basisonderwijs. Via het UWV lukt het nauwelijks om kandidaten te vinden die de stap terug kunnen maken. En op de uitnodiging voor de informatieavond op 18 december zijn slechts enkele herintreders afgekomen.
Voor sommigen is het feit dat ‘het alweer zo lang geleden is en er zoveel is veranderd’ misschien een hoge drempel. Maar er zijn allerlei opfrismogelijkheden die we kunnen bieden. Aarzel dus niet en neem contact met ons op. We zien je bericht graag komen en wie weet, ben je binnen een paar weken al enthousiast aan de slag bij een leuke school.

 

Onlangs verscheen in de Groene dit artikel over een speeddate-avond in Den Haag van herintreders en besturen:

https://www.groene.nl/artikel/zet-mij-in-een-school-neer-en-ik-word-weer-juf

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.