Door Taskforce Lerarentekort wijzigt projectraad Klassewerk

22 februari 2018

Gemeente en besturen hebben het lerarentekort in Den Haag tot de allerhoogste prioriteit verklaard. Ze zetten alles op alles om de goede leraren voor de Haagse leerlingen te krijgen en te behouden. Daar komt meer bij kijken dan de projectactiviteiten van Klassewerk. Er wordt ook gekeken naar mogelijkheden om het werken in Den Haag aantrekkelijk(er) te maken. Om al die initiatieven goed te kunnen bundelen en te organiseren, is er een taskforce lerarentekort ingericht.

 

John Swildens zit in deze taskforce als projectleider van Klassewerk, net als Marc Huisman, secretaris van het bestuurlijk platform Primair Onderwijs. Marc Huisman is ook lid van de projectraad van Klassewerk. Om een dubbeling in zijn bemoeienis met Klassewerk te voorkomen stelt hij zijn plaats in de projectraad beschikbaar.

 

Binnen de projectraad leeft de wens om de vrijkomende plek te laten innemen door iemand die de pabo’s vertegenwoordigt. Hierover wordt overlegd met de pabo’s van De Haagse Hogeschool, Inholland en de Hogeschool Leiden. Op korte termijn zal de naam van het nieuwe projectraadslid bekendgemaakt worden.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.