Een jaar Klassewerk: hoever zijn we gekomen?

23 mei 2018

In mei 2017 is Klassewerk begonnen om de problematiek van het lerarentekort in het Haagse basisonderwijs te inventariseren. In juni werd het plan geschreven, aan de besturen en de gemeente gepresenteerd en goedgekeurd. Sinds september 2017 is Klassewerk actief. Aan het eind van dit schooljaar maken we de stand op.

 

 

Voorafgaand aan het maken van het projectplan is met alle partners van Klassewerk gesproken. Zo wil Klassewerk nu, na een jaar activiteit, graag van alle partners weten welk effect de activiteiten hebben (gehad). In de komende periode kun je dan ook benaderd worden met een korte vragenlijst of met het verzoek om een kort interview.
Met de opbrengsten kunnen we de doelstellingen en de werkzaamheden opnieuw inrichten in een bijgesteld projectplan.

Als je nu al feedback wilt geven op Klassewerk, mail dan naar: info@klassewerkdenhaag.nl

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.