Donderdag 6/9: aftrap campagne ‘Leraar in de zon’

24 augustus 2018

Op donderdag 6 september gaat ‘Leraar in de zon’ van start: een campagne door én voor leraren in Den Haag. Leraren zijn belangrijk voor de toekomst van de stad en deze campagne is gericht op erkenning daarvan. Een snelgroeiende community van leraren nodigt alle meesters, juffen, leraren, leraressen en docenten uit zich aan te sluiten vanuit de trots op hun vak.

 

De imagocampagne is een initiatief van De Rode Loper, Klassewerk Den Haag, Leraren met Lef en de Haagse wethouder Onderwijs.

 

Wethouder Saskia Bruines (foto) en Haagse Leraar van het Jaar 2008 Jeroen van den Berg zullen op het strand van Scheveningen op speelse wijze het startsein van de campagne geven, in aanwezigheid van 150 speciaal hiervoor uitgenodigde leraren.

Op het strand, in de zon. Met veel muziek (The Originals, bekend van optredens in De Coen & Sander Show op Radio 538), feest, openingsrituelen, mooie verhalen, maar vooral: trots en erkenning.

Ook de stad Den Haag is aanwezig: vertegenwoordigers van diverse sectoren uit het Haagse zullen deze erkenning delen.

 

Alle aanwezige leraren zijn voorgedragen door andere leraren, je kunt je niet aanmelden voor de bijeenkomst. Ze zijn voorgedragen omdat ze trots zijn op hun vak en op Den Haag.

Snel na 6 september volgt op deze site een uitgebreid verslag van de happening.

 

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.