Van project naar programma

24 augustus 2018

Met ingang van dit nieuwe cursusjaar (2018-2019) gaat het project Klassewerk verder als programma. Inhoudelijk zal deze operatie geen effect hebben.

 

De transitie heeft vooral te maken met het gelijktrekken van een aantal onderwijsondersteunende initiatieven (denk aan De Rode Loper voor het voortgezet onderwijs). Zodoende zijn die op vergelijkbare wijze aan te sturen en kan er op een gelijke manier toezicht gehouden worden.

 

De projectraad van Klassewerk zal doorgaan als klankbordgroep. Het aantal schoolleiders in de groep wordt uitgebreid van twee naar drie, om nog beter aangesloten te kunnen zijn op ‘het veld’. De klankbordgroep komt ongeveer acht keer per jaar bij elkaar.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.