Vrijdag 5/10: uitreiking eerste Haagse Lerarenpas

26 september 2018

Op vrijdag 5 oktober 2018 wordt de eerste Haagse Lerarenpas feestelijk uitgereikt! Als Haagse leerkracht ben je hierbij van harte welkom! Je kunt er meer informatie krijgen over je persoonlijke (voordeel)pas.

 

De bijeenkomst is georganiseerd op de internationale Dag van de Leraar, waar volop aandacht is voor ‘leraar in de zon’. Reden genoeg om met elkaar het glas te heffen bij Bierbrouwerij De Prael. Eind september volgt een uitgebreidere uitnodiging.

 

Tijd: 16.30 – 18.30 uur.

Locatie: Bierbrouwerij De Prael, Esperantoplein 20, 2518 LE Den Haag

 

Check ook de website van de Haagse Lerarenpas.

 

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.