Eerste Haagse Lerarenpas voor juf Chèrelle

6 oktober 2018

Op de Dag van de Leraar – vrijdag 5 oktober 2018 – werd aan juf Chèrelle Bouwen van basisschool De Spoorzoeker de eerste Haagse Lerarenpas uitgereikt tijdens de VrijMiBo voor leraren in Bierbrouwerij De Prael.

 

‘Wat is er mooier dan leerkrachten op deze dag iets aan te bieden waaruit de waardering voor hen blijkt’, zei John Swildens, programmamanager van Klassewerk, de zusterorganisatie van De Rode Loper.

 

De pas geeft kortingen, voordeeltjes en extraatjes voor alle leerkrachten, leraren, docenten (ook in het mbo en hbo), onderwijsondersteuners en mensen op stafbureaus van Haagse scholen en schoolbesturen. Zodat zij ervaren dat Den Haag een fijne stad is om in te werken en te wonen, zoals wethouder Saskia Bruines onlangs zei.

 

Debby van Rijn, projectleider van de Haagse Lerarenpas, bracht het laatste nieuws: de Haagse Lerarenpas geldt ook in Pathé Den Haag (applaus!), in theaters, beautysalons en wellnesscentra, en horecagelegenheden.

 

Al meer dan 1.100 mensen hebben de pas inmiddels aangevraagd. Doe dat ook en pak je voordeel via www.dehaagselerarenpas.nl

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.