Expertsessie over zijinstromers bij CAOP

4 november 2018

Een groot gezelschap van experts en ‘activisten’ kwam op 18 september 2018 bij elkaar rond het thema ‘zijinstromers’. De bijeenkomst leidde tot een brede en rijke uitwisseling van ervaringen in de laatste jaren. Ook John Swildens, programmamanager van Klassewerk, reflecteerde op de Haagse ervaringen en pitchte zijn ideeën over do’s and don’ts rondom zijinstroom.

 

Voor alle partners die een rol hebben in het werven, opleiden en begeleiden van zijinstromers viel er veel te leren. De expertmeeting werd georganiseeerd door de leerstoel Onderwijsarbeidsmarkt van CAOP. Een uitvoerig verslag is te lezen op de website van de leerstoelen van CAOP; klik hier.

 

Op 27 november is een volgende expertsessie. Thema: ‘Publieke Arbeidsverhoudingen’.

 

 

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.