Zijinstromen op de NOT

3 maart 2019

Van 22 tot en met 26 januari vond de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling) plaats in de Jaarbeurs. Ook Klassewerk Den Haag was er aanwezig.

 

Op deze vakbeurs voor de onderwijsprofessional heeft Klassewerk de mogelijkheden voor zijinstroom onder de aandacht gebracht van beursbezoekers. De informatiestand was vijf dagen lang bemenst, mede dankzij enkele andere gemeenten en pabo’s die zich bij het initiatief aansloten.

Deze actie zal niet in directe zin een stroom zijinstromers opleveren, maar de bekendheid bij schoolleiders en andere onderwijsprofessionals heeft weer een boost gekregen. Een onderwijstentoonstelling zonder aandacht voor het lerarentekort, dat kan natuurlijk niet!

Links op de foto: voorzitter Tingue Klapwijk van de klankbordgroep van Klassewerk Den Haag op de NOT 2019.

 

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.