Nieuw project: Parels vissen

16 april 2019

Hoe vinden we op andere, creatieve manieren nieuwe mensen voor het basisonderwijs? Daarvoor is Klassewerk het project ‘Parels vissen’ gestart.

 

Er is veel animo bij mensen die overwegen in het onderwijs te gaan werken. Ze brengen ervaring, kennis en kwaliteit mee. Waartoe, hoe en waar leiden we hen op? Hoe zorgen we voor goede begeleiding op de scholen? Willen scholen nadenken over nieuwe organisatievormen?

 

Kwartiermakersgroep
Samen met drie schoolleiders, drie pabo’s en twee inhoudelijke werkers formuleert een groep kwartiermakers een serie aanbevelingen. Die zijn bestemd voor Haagse schoolleiders, besturen, gemeente Den Haag, het ministerie van OCW en allen die het horen willen. Want het kan anders en het moet anders.

 

Eerste bijeenkomst
Op dinsdag 7 mei komt de kwartiermakersgroep onder leiding van Martin van der Harst voor het eerst bij elkaar.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.