Bij de afsluiting van ons tweede jaar

15 juli 2019

We sluiten het tweede jaar van Klassewerk af. Van een project met zeer beperkte middelen zijn we uitgegroeid tot een breed en – door de gemeente en de centrale overheid – stevig gefinancierd programma. Dat is maar goed ook, want de nood is hoog en wordt snel hoger.

Klassewerk doet wat het kan om meer kwaliteit aan de basisscholen toe te voegen en te behouden. Veel van die activiteiten hebben ook echt effect, maar het aantal vacatures loopt nog steeds veel harder op. De druk op de scholen wordt alsmaar groter.

Oproep
De meeste activiteiten kunnen alleen ├ęcht effectief zijn als Klassewerk ze samen met de scholen tot uitvoering brengt. Daarom de oproep: maak (collega-)scholen attent op onze activiteiten. Wijs hen op de mogelijkheden, vraag hen contact met ons op te nemen, laat ze ons volgen via onze nieuwsmedia. Voed ons met feedback en suggesties.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.