Haagse Lerarenpas wil bereik vergroten

15 juli 2019

Het afgelopen jaar was een prachtig jaar voor De Haagse Lerarenpas. Bijna 4.000 Haagse onderwijsprofessionals hebben de pas aangevraagd en de aanvragen blijven binnenkomen.

Via www.dehaagselerarenpas.nl kan de pas worden aangevraagd door elke Haagse onderwijsprofessional. Dit houdt in, iedereen die op een Haagse school (of bestuurskantoor) werkzaam is. Dat de Haagse Lerarenpas goed valt, blijkt uit het hoge percentage aanvragen vanuit het basisonderwijs: ruim 75 procent van de aanvragen komt van Haagse basisschoolleerkrachten.

Samenwerking met de Hofpas stopt
De Haagse Lerarenpas heeft het afgelopen half jaar samengewerkt met de Hofpas, waarbij de Hofpas de acquisitie van nieuwe voordelen en deals voor zijn rekening nam. Na 1 augustus 2019 doet de Vereniging De Haagse Leraar dit zelf.

Meer pashouders en meer partners
Het komend jaar staat het vergroten van het bereik centraal. Zo wordt er een uitgebreid communicatie-/marketingplan gemaakt om het aantal pashouders en de hoeveelheid partners te vergroten. De events die plaatsvinden vanuit de Vereniging worden in samenwerking met De Haagse Lerarenpas georganiseerd.
Heb je een vraag over de Haagse Lerarenpas? Mail dan naar Debby van Rijn: debby@dehaagselerarenpas.nl of neem een kijkje op de website.

Terug naar alle nieuws items

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Klassewerk?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.